sch-logo

5o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Καλώς ήλθατε στο διαδικτυακό τόπο του

5ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης

Καλά Χριστούγεννα

 

christmas

 

Χριστουγεννιάτικες δράσεις 2023

 

Στις 22 Δεκεμβρίου 2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες του 5ου Γυμνασίου Ν. Σμύρνης επισκέφθηκαν αρχικά με τη συνοδεία των καθηγητών τους, τον ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, όπου και παρακολούθησαν τη θεία λειτουργία (8.30 – 9.30 π.μ.).

Ακολούθως επέστρεψαν στο σχολείο, όπου πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, το οποίο είχαν προετοιμάσει οι ίδιοι, με την καθοδήγηση των υπεύθυνων καθηγητών τους και κυρίως της θεολόγου μας, κας Αναγνωστοπούλου Ελένης.

Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία μέσα σε ένα χαρούμενο εορταστικό κλίμα, όπου κάθε τμήμα συναγωνιζόταν το άλλο στην ποικιλία και ποιότητα των δημιουργιών κάθε είδους, από γλυκίσματα μέχρι διακοσμητικές και καλλιτεχνικές συνθέσεις, βιβλία και άλλα είδη δώρων, που είχαν ετοιμάσει για την περίσταση! Οι περισσότεροι πάγκοι άδειασαν εύκολα χάρη στις εξαιρετικές δεξιότητες των πωλητών τους!

Το 15μελές Συμβούλιο του σχολείου πρόσφερε ένα αξιόλογο ποσό από τις εισπράξεις της ημέρας στον ιερό ναό της Αγ. Παρασκευής, για τη διάθεσή του σε κοινωνικά συσσίτια, σαν πράξη αλληλεγγύης προς τους άπορους συμπολίτες μας.

Και στο τέλος της εκδήλωσης αρκετοί μαθητές και μαθήτριες προσέφεραν εθελοντική εργασία στην τακτοποίηση και τον καθαρισμό του σχολείου. Τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό και ευχόμαστε να είναι πάντα αλληλέγγυοι προς τους συνανθρώπους τους και ενεργοί πολίτες!

 

Χρόνια πολλά σε όλους και Καλά Χριστούγεννα!

 

 

christmas3

christmas2

 

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

5ο Γυμνάσιο Ν. Σμύρνης
Αγνώστων Μαρτύρων 1, Ν. Σμύρνη
Τ.Κ.: 17122
Τηλέφωνο: 210-9321951, 210-9321935
 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΑΦΙΣΑ ΜΙΚΡΕΣ ΑΝΤΙΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ 12-2-2024

safenet

ΑΦΙΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

AFISA-page-001

1

ERGASTIRIO

AFISA1

AFISA HLIOS

christmas invitation

christmas gift

HISTORIC RUN

CODE WEEK 2017-1

Τρίτη, Απρίλιος 23, 2024